Privacy Verklaring

[section title=”Section” id=”section2″ wide=true]
[text tag=”h1″]Privacy Voorwaarden van
Wveen.com

[/text]

[text tag=”p”][if gte mso 9]>

<![endif]

[if gte mso 9]>

Normal
0

21

false
false
false

NL
X-NONE
X-NONE

<![endif][if gte mso 9]>

<![endif]

[if gte mso 10]>

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:Standaardtabel;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:8.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:107%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,sans-serif;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:”Times New Roman”;
mso-bidi-theme-font:minor-bidi;
mso-fareast-language:EN-US;}

<![endif]

Wveen.com
Wveen.com, gevestigd aan Vosselaan 94

2181 CD
Hillegom, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals
weergegeven in deze privacyverklaring.

  

 Contactgegevens: 
 https://www.wveen.com/ 
Vosselaan 94 
 2181 CD
Hillegom
 0252-702573

  

 William van
Veen is de Functionaris Gegevensbescherming van Wveen.com Hij/zij is te
bereiken via william@wveen.com  [/text]

[text tag=”h2″]Persoonsgegevens
die wij verwerken
[/text]

[text tag=”p”]Wveen.com
verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of
omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder
vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: 

 – Voor- en
achternaam 

 – Geslacht


Adresgegevens 

 –
Telefoonnummer 

 –
E-mailadres

 – IP-adres 

 – Overige
persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze
website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
 
 – Gegevens
over jouw activiteiten op onze website 

 – Gegevens
over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit
bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)

 –
Internetbrowser en apparaat type

 – Bankrekeningnummer

[/text]

[text tag=”h2″]Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij
verwerken

[/text]

[text tag=”p”]Onze website
en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over
websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van
ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16
is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de onlineactiviteiten
van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld
worden zonder ouderlijke toestemming. Als je ervan overtuigd bent dat wij
zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een
minderjarige, neem dan contact met ons op via william@wveen.com, dan
verwijderen wij deze informatie. [/text]

[text tag=”h2″]Met welk doel en op basis van welke grondslag wij
persoonsgegevens verwerken

[/text]

[text tag=”p”]Wveen.com
verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen: 

 – Het
afhandelen van jouw betaling 

 – Verzenden
van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder 

 – Je te
kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te
kunnen voeren 

 – Je te
informeren over wijzigingen van onze diensten en producten 

 – Je de
mogelijkheid te bieden een account aan te maken

 – Om
goederen en diensten bij je af te leveren 

 – Wveen.com
analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het
aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren. 

 – Wveen.com
volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en
diensten afstemmen op jouw behoefte. 

 – Wveen.com
verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals
gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.  

[/text]

[text tag=”h2″]Geautomatiseerde
besluitvorming
[/text]

[text tag=”p”]Wveen.com
neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die
(aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten
die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een
mens (bijvoorbeeld een medewerker van Wveen.com) tussen zit.  [/text]

[text tag=”h2″]Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

[/text]

[text tag=”p”]Wveen.com
bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te
realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende
bewaartermijnen voor de volgende (categorie├źn) van persoonsgegevens:

  

 Persoonsgegevens
       > 7 jaar > Belastingplicht 

 Personalia                      
> 7 jaar > Belastingplicht 

 Adres                              
> 7 jaar > Belastingplicht 

 Naam &
E-mail                
> Bij inactiviteit bij mails na de 5de mail > Benadering tips
en tools 

 IBAN                                    
> Contractperiode > Bij afloopt contractperiode via opzegging worden deze
gegevens direct verwijdert. 

Overige
persoonsgegevens > 26 maanden > voor bestelingen te verwerkelijken in de
toekomst. Na 26 maand inactief zal de account verwijdert worden 

 Gegevens
over jouw activiteiten op onze website > 26 maanden > voor statistieken
en problemen te verhelpen 

 Gegevens
over jouw surfgedrag over verschillende websites heen > 26 maanden > om
gerichten ads te kunnen weergeven 

 Internetbrowser
en apparaat type > 26 maanden > voor statistieken en problemen te
verhelpen  [/text]

[text tag=”h2″]Delen van persoonsgegevens met derden

[/text]

[text tag=”p”]Wveen.com
deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is
voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele
wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze
opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde
niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Wveen.com blijft
verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Wveen.com jouw
persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke
toestemming.  [/text]

[text tag=”h3″]E-boekhouden

[/text]

[text tag=”p”]Hier gebeurt
alle administratie. Inkomende en uitgaande facturen worden hier verstuurd. Hier
staan ook alle persoonsgegevens in voor facturatie.  Wveen.com en de
Boekhouder Dennis van Rooijen hebben hier alleen rechten toe om in te lezen.
Met paswoord van minimaal 20 karakters lang.  [/text]

[text tag=”h3″]Van Rooijen
Administratiekantoor

[/text]

[text tag=”p”]Dennis van
Rooijen van Administratiekantoor van Rooijen te Hillegom heeft archiefmappen
van de vorige boekjaren. Dit wordt veilig bewaart in kluis. Alle huidige
gegevens staan in E-boekhouden achter een wachtwoord lengte van minimaal 20
karakters langs.  [/text]

[text tag=”h3″]Google Suite

[/text]

[text tag=”p”]Wanneer er
gebruik wordt gemaakt van Google Suite moeten we noodzakelijk naam, e-mail en
telefoonnummer verstrekken aan Google Suite. Google Suite zal hier niks verder
mee doen zoals in privacyverklaring staat. Alleen voor recovery van password
aan jou gericht is dit nodig.  [/text]

[text tag=”h3″]GetResponse

[/text]

[text tag=”p”]Wveen.com
gebruikt e-mailmarketingsoftware GetResponse om gebruikers stand van zaken door
te sturen en contact te hebben met onze klanten. Daar omheen gebruiken wij
GetResponse om onze marketing doeleinde te verwerkelijken. GetResponse
gebruiken we om klant of niet klanten te kunnen mailen. Persoonsgegevens wat
hier in staat is naam en emailadres.  [/text]

[text tag=”h3″]Facebook

[/text]

[text tag=”p”]Na
uitdrukkelijke toestemming kunnen wij voor het bedrijf een Facebookpagina
aanmaken. Hierbij is noodzakelijk om in te vullen adres en gegevens van het
bedrijf. Dit doen wij alleen met toestemming van jou als eigenaar van het
bedrijf.

 

Verder
volgen we je surf gedrag via Facebook Pixel  [/text]

[text tag=”h3″]Google

[/text]

[text tag=”p”]Wij maken
gebruik van tools van Google zoals analics, webmastertools, Google mij bedrijf,
GoogleTagmanager. Dit maken wij aan voor onze klanten voor beter vindbaar te
zijn. Hierbij gebruiken we je gegevens.  [/text]

[text tag=”h2″]Cookies,
of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
[/text]

[text tag=”p”]Wveen.com
gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein
tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de
browser van je computer, tablet of smartphone. Wveen.com gebruikt cookies met
een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar
behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden.
Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te
kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag
bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij jouw
eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies
en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt je
afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen
cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is
opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Zie voor een
toelichting:
https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

 

  

Op deze
website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld
adverteerders en/of de sociale mediabedrijven. Hieronder een overzicht:

 

Cookie: Google
Analytics 
Functie: Analytische
cookie die websitebezoek meet 
Bewaartermijn: 26
maanden

Cookie: Google
Tracking 
 Functie: Laat
onze advertenties zien op andere websites 
 Bewaartermijn: 26
maanden

  

Cookie: Google
Tag Manager 
Functie: Beheren
wij onze cookie codes mee 
 Bewaartermijn: 26
maanden

 

  

 Cookie: Facebook
Pixel 
 Functie: Daarbij
meten wij je website bezoek en kunnen we retargetten met Facebook Ads 
 Bewaartermijn: 26
maanden  

[/text]

[text tag=”h2″]Gegevens
inzien, aanpassen of verwijderen
[/text]

[text tag=”p”]Je hebt
het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.
Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de
gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van
jouw persoonsgegevens door Wveen.com en heb je het recht op
gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen
om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar
jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.[/text]

[text tag=”p”]Je kunt een
verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je
persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de
verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar william@wveen.com.

 

Om er zeker
van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een
kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze
kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan
het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter
bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier
weken, op jouw verzoek.

  

Wveen.com
wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te
dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan
via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons[/text]

[text tag=”h2″]Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

[/text]

[text tag=”p”]Wveen.com
neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om
misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en
ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens
toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan
contact op met onze klantenservice of via william@wveen.com. Wveen.com heeft de
volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:


Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall. 

– TLS
(voorheen SSL) Wij versturen jouw gegevens via een beveiligde
internetverbinding. Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje
in de adresbalk.

– DKIM, SPF
en DMARC zijn drie internetstandaarden die wij gebruiken om te voorkomen dat
jij uit onze naam e-mails ontvangt die virussen bevatten, spam zijn of bedoeld
zijn om persoonlijke (inlog)gegevens te bemachtigen. 

 -DNSSEC is
een extra beveiliging (aanvullend op DNS) voor het omzetten van een domeinnaam
(https://www.wveen.com/) naar het hieraan gekoppelde IP-adres
(server88.wveen.nl); het wordt voorzien van een digitale handtekening. Je kunt
die handtekening automatisch laten controleren. Op die manier voorkomen wij dat
je omgeleid wordt naar een vals IP-adres. 

 – Op alle
accounts houden wij wachtwoord sterkte aan van minimaal 20 karakters alsnog 

 – Bij beheer
functie zoals server, e-boekhouden waar belangrijke gegevens in staan zijn
extra beveiligd met 2 way auth. Hierbij heb je een 2 code nodig die om de 60
seconden verandert om in het systeem te komen. 

 – Alle
server componenten zijn beveiligd om niet in accounts te kunnen komen. Er is
een IP Blokkade als er meerdere keren foutief wordt geprobeerd in te loggen. 

 – IBAN
hebben wij alleen in onze administratie programma e-boekhouden en bewaren
verder wij nergens.

[/text]
[/section]