Privacy Voorwaarden van Wveen.com

[if gte mso 9]> <![endif]

[if gte mso 9]> Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE <![endif][if gte mso 9]> <![endif] [if gte mso 10]> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standaardtabel; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;} <![endif] Wveen.com Wveen.com, gevestigd aan Vosselaan 94 2181 CD Hillegom, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.   


 Contactgegevens: 
 https://www.wveen.com/ 
Vosselaan 94 
 2181 CD Hillegom
 0252-702573   


 William van Veen is de Functionaris Gegevensbescherming van Wveen.com Hij/zij is te bereiken via william@wveen.com  

Persoonsgegevens die wij verwerken

Wveen.com verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.


Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: 


 - Voor- en achternaam 


 - Geslacht - Adresgegevens 


 - Telefoonnummer 


 - E-mailadres


 - IP-adres 


 - Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
 
 - Gegevens over jouw activiteiten op onze website 


 - Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)


 - Internetbrowser en apparaat type


 - Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de onlineactiviteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via william@wveen.com, dan verwijderen wij deze informatie. 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Wveen.com verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen: 


 - Het afhandelen van jouw betaling 


 - Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder 


 - Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren 


 - Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten 


 - Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken


 - Om goederen en diensten bij je af te leveren 


 - Wveen.com analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren. 


 - Wveen.com volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte. 


 - Wveen.com verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.  

Geautomatiseerde besluitvorming

Wveen.com neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Wveen.com) tussen zit.  

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Wveen.com bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorie├źn) van persoonsgegevens:   


 Persoonsgegevens        > 7 jaar > Belastingplicht 


 Personalia                       > 7 jaar > Belastingplicht 


 Adres                               > 7 jaar > Belastingplicht 


 Naam & E-mail                 > Bij inactiviteit bij mails na de 5de mail > Benadering tips en tools 


 IBAN                                     > Contractperiode > Bij afloopt contractperiode via opzegging worden deze gegevens direct verwijdert. 


Overige persoonsgegevens > 26 maanden > voor bestelingen te verwerkelijken in de toekomst. Na 26 maand inactief zal de account verwijdert worden 


 Gegevens over jouw activiteiten op onze website > 26 maanden > voor statistieken en problemen te verhelpen 


 Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen > 26 maanden > om gerichten ads te kunnen weergeven 


 Internetbrowser en apparaat type > 26 maanden > voor statistieken en problemen te verhelpen  

Delen van persoonsgegevens met derden

Wveen.com deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Wveen.com blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Wveen.com jouw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming.  

E-boekhouden

Hier gebeurt alle administratie. Inkomende en uitgaande facturen worden hier verstuurd. Hier staan ook alle persoonsgegevens in voor facturatie.  Wveen.com en de Boekhouder Dennis van Rooijen hebben hier alleen rechten toe om in te lezen. Met paswoord van minimaal 20 karakters lang.  

Van Rooijen Administratiekantoor

Dennis van Rooijen van Administratiekantoor van Rooijen te Hillegom heeft archiefmappen van de vorige boekjaren. Dit wordt veilig bewaart in kluis. Alle huidige gegevens staan in E-boekhouden achter een wachtwoord lengte van minimaal 20 karakters langs.  

Google Suite

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van Google Suite moeten we noodzakelijk naam, e-mail en telefoonnummer verstrekken aan Google Suite. Google Suite zal hier niks verder mee doen zoals in privacyverklaring staat. Alleen voor recovery van password aan jou gericht is dit nodig.  

GetResponse

Wveen.com gebruikt e-mailmarketingsoftware GetResponse om gebruikers stand van zaken door te sturen en contact te hebben met onze klanten. Daar omheen gebruiken wij GetResponse om onze marketing doeleinde te verwerkelijken. GetResponse gebruiken we om klant of niet klanten te kunnen mailen. Persoonsgegevens wat hier in staat is naam en emailadres.  

Facebook

Na uitdrukkelijke toestemming kunnen wij voor het bedrijf een Facebookpagina aanmaken. Hierbij is noodzakelijk om in te vullen adres en gegevens van het bedrijf. Dit doen wij alleen met toestemming van jou als eigenaar van het bedrijf.   Verder volgen we je surf gedrag via Facebook Pixel  

Google

Wij maken gebruik van tools van Google zoals analics, webmastertools, Google mij bedrijf, GoogleTagmanager. Dit maken wij aan voor onze klanten voor beter vindbaar te zijn. Hierbij gebruiken we je gegevens.  

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Wveen.com gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Wveen.com gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.


Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.


Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.


Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/     


Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale mediabedrijven. Hieronder een overzicht:  


Cookie: Google Analytics 
Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet 
Bewaartermijn: 26 maanden


Cookie: Google Tracking 
 Functie: Laat onze advertenties zien op andere websites 
 Bewaartermijn: 26 maanden   


Cookie: Google Tag Manager 
Functie: Beheren wij onze cookie codes mee 
 Bewaartermijn: 26 maanden     


 Cookie: Facebook Pixel 
 Functie: Daarbij meten wij je website bezoek en kunnen we retargetten met Facebook Ads 
 Bewaartermijn: 26 maanden  

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Wveen.com en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar william@wveen.com.  


Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.   


Wveen.com wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Wveen.com neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via william@wveen.com. Wveen.com heeft de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:


- Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall. 


- TLS (voorheen SSL) Wij versturen jouw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kun je zien aan de adresbalk 'https' en het hangslotje in de adresbalk.


- DKIM, SPF en DMARC zijn drie internetstandaarden die wij gebruiken om te voorkomen dat jij uit onze naam e-mails ontvangt die virussen bevatten, spam zijn of bedoeld zijn om persoonlijke (inlog)gegevens te bemachtigen. 


 -DNSSEC is een extra beveiliging (aanvullend op DNS) voor het omzetten van een domeinnaam (https://www.wveen.com/) naar het hieraan gekoppelde IP-adres (server88.wveen.nl); het wordt voorzien van een digitale handtekening. Je kunt die handtekening automatisch laten controleren. Op die manier voorkomen wij dat je omgeleid wordt naar een vals IP-adres. 


 - Op alle accounts houden wij wachtwoord sterkte aan van minimaal 20 karakters alsnog 


 - Bij beheer functie zoals server, e-boekhouden waar belangrijke gegevens in staan zijn extra beveiligd met 2 way auth. Hierbij heb je een 2 code nodig die om de 60 seconden verandert om in het systeem te komen. 


 - Alle server componenten zijn beveiligd om niet in accounts te kunnen komen. Er is een IP Blokkade als er meerdere keren foutief wordt geprobeerd in te loggen. 


 - IBAN hebben wij alleen in onze administratie programma e-boekhouden en bewaren verder wij nergens.