Mijn Account

🎉 Geweldig Nieuws! 🎉

Met veel trots kan ik bekendmaken dat de gloednieuwe webshop voor BLOM WOL, die ik heb ontworpen en ontwikkeld, nu live is! 🚀💻

BLOM WOL biedt een prachtige selectie van handgemaakte wol- en lederproducten, rechtstreeks uit de majestueuze Poolse bergen. 🏔️ Door problemen met hun vorige webshop hebben we besloten om de lancering van deze nieuwe en verbeterde versie te vervroegen. Het kan zijn dat de site af en toe niet bereikbaar is omdat de hostingpartij van BLOM WOL eraan werkt.

Hoewel we al live zijn, wordt er nog steeds hard gewerkt aan de webshop om deze verder te verbeteren. Hou ons dus in de gaten voor toekomstige updates! 👀

Ik ben enthousiast over wat we tot nu toe hebben bereikt en ik kan niet wachten om jullie allemaal het uiteindelijke resultaat te laten zien. 🎉 We zijn nog steeds druk bezig met de hostingpartij en eigenaar Ania om de inhoud van de site te vullen!

De link naar de webshop zal binnenkort worden gedeeld. Volg mij voor meer updates! #webdesign #nieuweproject #blomwol #ecommerce