(SEO) Je bedrijf gevonden laten worden via Google!

Bedrijf online zonder zorgen!

Wveen.com uit Hillegom

Webdesign – SEO – Hosting – ICT Beheer

Jaren geleden ben ik bedrijven gaan ondersteunen bij het vindbaar worden op Internet. Dat kon ik als geen ander, mijn omgeving adviseerde me om er vooral mee door te gaan. Ik heb dat advies opgevolgd en ben gestopt met mijn vuljob. Vanaf dat moment maak ik veel ondernemers blij met mijn diensten.

Er wordt flink gestreden om een toppositie in de zoekresultaten van Google. Met mijn jarenlange ervaring weet ik als geen ander wat voor jouw onderneming werkt. Ik maak een grondige analyse van jouw webpagina en garandeer je dat je hoog eindigt bij Google.

Dan begint het: de stijgende bezoekersaantallen wil je omzetten in zoveel mogelijk klanten. Binnen je webpagina bouw ik unieke triggers die jouw publiek activeren. Kijken en rondklikken wordt een offerte opvragen of zelfs kopen!  

  • SEO

Wat kun je verwachten?

Krijg te zien waar mensen jou zoeken

Zie in een rapport welke zoektermen mensen typen als ze jou gaan zoeken in Google.

Je wordt aangemeld bij de Google services

Je wordt aangemeld bij Google Webmastertools. Google Mijn Bedrijf en Google Analytics worden voor je ingesteld.

Zie wat voor resultaten je kan verwachten

Krijg direct inzicht in de hoeveelheid geld die het je kan opleveren. 

Technische perfectie

We zorgen ervoor dat afbeeldingen kleiner worden zonder resultaatverlies. Om jouw positie binnen de Google-resultaten te optimaliseren gebruiken we de juiste html.-codes.

Landingspagina's met top 3 resultaten

Wij maken landingspagina’s die goed gevonden worden op je dienst en plaatsnaam. Zo kom je snel in de top 3 van zoekresultaten in Google te staan.

Gratis SEO plug-in

Je krijgt gratis de huidige versie van Yoast SEO Premium.

Grenzeloze kennis, met tevreden klanten in de hele Benelux!

‘William is een allround online marketeer met veel technische kennis. Bovendien weet hij complexe zaken begrijpelijk uit te leggen. Daarnaast staat hij altijd voor je klaar en doet hij alles om verwachtingen te overtreffen. Je merkt dat het  William’s passie is om klanten blij maken. Daardoor is hij gedreven om voor hen alles uit online marketing te halen.’ 

Monique Zwanenburg

ISM eCompany

‘Supertips, rechttoe rechtaan, geen poespas of niet verstaanbare taal, meteen toe te passen in je webshop / website.’

Isabel Kuijlaars

Demico Studio

‘Ik heb het Webinar van vrijdag bijgewoond over SEO optimalisatie (hoger scoren in Google), het was zeer de moeite waard, heb er veel van opgestoken. Hij deed het best professioneel. Zelf heb ik al diverse webinars meegemaakt, William vond ik het goed doen.’

Wolter de Vries

Hyperion Pharma Consultancy

Vragen of offerte op maat? Vul het formulier in: