Website laten maken & onderhouden voor € 50 p/m

Laat je homepage alvast GRATIS ontwerpen!

Webdesign-Webdesigner-Hillegom-Lisse

Een website als filiaal van je bedrijf

Wil je voor een vast bedrag per maand een extra filiaal online? Een mooi webdesign met alles erop en eraan, waar klanten je ook kunnen (Google) bellen, een offerte kunnen aanvragen en mailen? Wil je goed vindbaar zijn in alle zoekmachines? William van Veen levert aan zijn klanten het Ultimate Website Pakket! Met een complete website of webwinkel, die een perfecte aanvulling is op wat jij al jaren doet: verkopen en geld verdienen.

Goede vindbaarheid en bereikbaarheid gegarandeerd

Het is een feit dat steeds meer consumenten online zoeken naar winkels, bedrijven en diensten. Volgens de laatste cijfers zoekt zelfs al ruim 71 % van alle Nederlanders online informatie voordat ze een aankoop doen(bron CBS). Wij melden daarom, jouw door ons gebouwde webdesign site, gelijk aan bij alle zoekmachines. Bovendien zorgen we ervoor dat klanten jouw bedrijf gemakkelijk kunnen vinden via Google en direct kunnen bellen. Hierbij vermelden we natuurlijk ook jouw branche en vestigingsplaats. Ook maken we van de bezoekers aan jouw nieuwe website sneller een klant. Dit doen we door ons speciale webdesign afgestemd op jouw wensen. Gegarandeerd met gemakkelijke contact mogelijkheden, handige offerteformulieren of het aanbieden van artikelen.

search

Compleet webdesign voor een vast bedrag

Jouw bedrijf draait prima, je hebt voldoende klanten en je hebt het druk. Maar de concurrentie staat ook niet stil. En het is toch zonde om een grote groep consumenten / bedrijven, die op zoek zijn naar een bedrijf in jouw branche, gewoon naar anderen te laten gaan? Terwijl je ze zonder extra moeite of tijdverlies toch zou kunnen hebben als klant. Daarom bieden wij nu het ultimate webdesign pakket. Voor een vast bedrag per maand, namelijk € 50,- hoef je verder niets te doen, te betalen of te regelen. Alleen natuurlijk wel jouw nieuwe klanten helpen, met een goede vriendelijke service zoals je dat altijd doet!

Alles is inclusief!

Bij het ultimate website pakket zijn er geen verborgen kosten. De prijs is inclusief het webdesign, het bouwen van jouw website of webwinkel, jouw domeinnaam en registratie (bedrijfsnaam.nl), de hosting en je e-mailadres. Bovendien onderhouden wij de website maandelijks en passen deze aan naar jouw wensen voor 2 uur per maand. Op de website, die we bouwen als online filiaal van jouw bedrijf, kunnen klanten informatie vinden, je adres opzoeken en bovendien via Google rechtstreeks contact met je opnemen. Alles is inclusief: je betaald gewoon maandelijks een vast bedrag en verder niets.

website_setup
server

Wat zit er allemaal in het Ultimate Website Pakket?

Onze aanbieding is compleet want voor een vast maandbedrag krijg je een goed functionerende website of webwinkel, inclusief domeinnaam, hosting en email. Je hebt dus geen technische rompslomp, geen gedoe en vooral geen hoge kosten. Wij regelen alles! Vanuit onze moderne kantoren in Hillegom en Lisse werken wij dagelijks met internet en webdesign. Ook zorgen we ervoor dat jij goed vindbaar bent in de zoekmachines(SER), uiteraard in jouw vestigingsplaats maar ook in de omgeving en vaak zelfs de hele regio. We bespreken uitgebreid jouw wensen en voorkeuren qua webdesign. Bovendien geven we altijd een eerlijk en kundig advies. Het onderhoud en de updates verzorgen we ook en we hebben een ruime ervaring plus goede referenties. We optimaliseren ons webdesign en websites (SEO)volgens de laatste en modernste technieken!

Geen opstartkosten

Heb je misschien al een mooie website gezien op internet en wil je net zoiets? Dan bekijken we die samen. Wat is je doel: offertes, contact of web aankopen? Pas als we alles besproken hebben en helemaal op één lijn zitten gaan we van start. We rekenen geen opstartkosten en het maandbedrag gaat pas in als we beginnen met bouwen en niet eerder! Snel en goed ontwerpen we een hele nieuwe site of verbeteren jouw bestaande site, specifiek gericht op jouw eisen en doelstellingen. Uiteraard gaan we vertrouwelijk om met al jouw informatie.

credit_card
co-workers

Gratis advies hoort erbij

Onder het genot van een lekker kopje thee of koffie in onze bedrijfsruimtes in Hillegom of Lisse krijg je van ons bovendien gratis en vooral goed advies. Wil je weten welke strategie of methode voor jou het beste is? Meld je dan HIER gratis aan voor een gesprek zonder verplichtingen! Wat onze klanten ook willen bereiken, met ons Ultimate Website Pakket halen we alles uit de kast, voor een vast maandbedrag en zonder extra kosten!

Mailen of bellen mag ook

Kom je niet uit de regio dan kun je ook bellen en al je wensen en voorkeuren telefonisch doorgeven. We draaien op dit moment tientallen website's voor klanten uit België en Duitsland. Natuurlijk mag je ook een mailtje sturen. Je hebt geen technische kennis nodig, wij nemen je al dat werk uit handen! Ook kun je iedere maand 2 uren lang van onze tijd en kennis gebruikmaken voor aanpassingen. Dit doen we graag en zonder extra kosten: alles is inbegrepen in de prijs! Wij gaan direct voor je aan de slag en bouwen jouw site op maat, snel en accuraat!

mail_2

"Probeer het GRATIS en laat je homepage alvast ontwerpen!"

Ultimate Website Pakket

€ 50, - per maand

Complete eigen stijl website

Direct hoog in Google

Website geoptimaliseerd op resultaat

Geen extra kosten aan plugins ( inbegrepen)

Hosting inbegrepen

Domeinnaam inbegrepen

E-mail inbegrepen via Google Suite

Elke maand 2 uren support voor veranderingen

Jij geeft de informatie en wij zetten het er voor je op!

Google Reviews

Bert Bols
Bert Bols
13:52 07 Aug 17
W.Veen , inventief bedrijf zeer oplossing gericht. Prettige en snelle service. Maakt IT ook voor leken begrijpelijk. Ervaringen opgedaan met dit bedrijf met verschillende facetten op het gebied van automatisering. Aan te bevelen!
Walid Roshanmal
Walid Roshanmal
09:05 23 Jun 16
Zeer behulpzaam en meedenkend. Als ik ergens lui in ben dan fixt William dan even snel voor mij. Ik ben en blijf zijn klant. 👍👍👍 Toppert
Guus Bauer
Guus Bauer
15:46 27 Jun 16
Goede service tevens klantgericht en meedenkend, kan niets anders zeggen dat ik zeer tevreden ben.
Bekijk alle beoordelingen

Laten we gratis en vrijblijvend jou homepage gaan maken!

W.vanVeen012b500gg

William van Veen, trendsetter in online marketing

Wveen.com gevestigd in Hillegom en Lisse 'doet' aan internet. De oprichter, William van Veen, heeft een jarenlange ervaring in de IT en ICT-branche en is een trendsetter op het gebied van online marketing. De hostingafdeling van zijn bedrijf is gevestigd in Hillegom en daarom is het ook niet te verwonderen dat veel inwoners van Hillegom maar ook Lisse hun webhosting hier hebben ondergebracht. Met uitsluitend experts in dienst is het vertalen van huisstijlen naar webdesign een van de specialiteiten van dit internetbedrijf. Vanzelfsprekend is het bouwen en onderhouden van de complete websitepakketten bij William van Veen in veilige handen.

Laatste webdesign & online marketing trends

Bloghoger in Google en wat levert het op

Vandaag GRATIS advies voor hoger in Google in Buurthuis in Hillegom

Boekhouder Harry Bakker van Buro Bakker is present op woensdag 30 mei om al uw vragen te beantwoorden. Uiteraard staat van 12.00 tot 14.00 uur de koffie klaar.

Bedrijven Inloop Spreekuur weer succes met Buro Bakker

Facebook-review

Speeltuin Jeugdland tevreden

Facebook-review

AC Media van Annemiek Cornelissen blij met aanpassingen