Mijn Account

Ik wil graag een speciaal moment delen, want vandaag vieren we een bijzondere mijlpaal: we zijn al meer dan 5 jaar lang in een geweldige relatie met een fantastische klant! Ik voel me enorm gezegend met deze samenwerking en wil graag Team Loyalty en hun directeur Rolf uit Hoofddorp in het zonnetje zetten. Het is zo’n plezier om met dit team samen te werken!

Afgelopen vrijdag mocht ik zelfs deel uitmaken van hun teamuitje. We begonnen onze dag in Milu in Den Haag, waar we hebben genoten van een heerlijke lunch. Daarna kregen we een geweldige rondleiding door Den Haag en bezochten we de Slijterij van Kleef, waar we mochten genieten van een proeverij. De dag werd afgesloten met een heerlijk diner bij Bacco Perbacco, een geweldig Italiaans restaurant. Het was allemaal tot in de puntjes geregeld door de medewerkers Kata en Iris.

En weet je wat? Team Loyalty is op zoek naar een enthousiaste accountmanager! Als je op zoek bent naar een leuke baan, raad ik je zeker aan om contact met ze op te nemen. Hier is de vacature: https://nl.indeed.com/job/accountmanager-binnendienst-fafaf7c70534e7b5

Nogmaals, ik wil Team Loyalty bedanken voor hun vertrouwen en hun geweldige samenwerking. Laten we nog vele jaren van succes en plezier tegemoet gaan!