Mijn Account

Het was een gewone dag toen ik, de webdesigner achter Wveen.com, een online afspraak kreeg van Trijntje van der Lugt. Ze had een uniek en levendig idee: een webshop waar mensen op maat gemaakte cartoon portretten kunnen bestellen. Het idee sprak me onmiddellijk aan en zo begon ons avontuur samen – het creëren van Okido Creations.

Okido Creations is niet zomaar een webshop, het is een plek waar persoonlijkheid, creativiteit en technologie samenkomen. Het biedt drie verschillende soorten producten aan – cartoon portretten voor kinderen, families en zelfs voor zakelijke doeleinden. Het proces is eenvoudig – upload een foto, kies een leuke kleur en wacht op het fantastische eindresultaat. Maar wat maakt deze webshop echt bijzonder, is de mogelijkheid om een persoonlijke touch aan je website toe te voegen door middel van een uniek cartoon portret zonder je eigen foto op je site te plaatsen. Niet je eigen foto maar je website toch persoonlijk met jou cartoon portret.

Trijntje en ik hebben nauw samengewerkt om haar visie tot leven te brengen. We hebben haar idee uitgewerkt, hebben de puntjes op de i gezet en hebben een webshop gecreëerd die niet alleen functioneel is, maar ook leuk en aantrekkelijk. Het was een genoegen om met Trijntje samen te werken en we zijn trots op het eindresultaat.

Wat mijn klanten zeggen is waar – ik ben altijd behulpzaam, meedenkend en enthousiast. Of het nu gaat om IT, webdesign of online marketing, ik heb de kennis en kunde om uw visie tot leven te brengen

Dus, heb je zin in een uniek cartoon portret? Ga dan snel naar Okido Creations en bestel vandaag nog je eigen cartoon portret. Je zult niet teleurgesteld zijn!

https://okidocreations.nl/

En als je na het zien van de geweldige webshop van Okido Creations denkt “Ik wil ook een webshop!”, aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik bied een gratis kennismaking aan waarbij we jouw idee kunnen bespreken. Ga snel naar https://www.wveen.com/afspraak-maken/

Creëer je eigen cartoon avontuur met Okido Creations en laat Wveen.com je helpen bij het realiseren van je webshop dromen.