Mijn Account

In de loop der jaren kunnen bedrijven veranderen en evolueren. Zo ook het bedrijf van Kamal, een klant die al vanaf de start van ons bedrijf bij ons is. Kamal’s succesverhaal is er een van transformatie en groei.

Oorspronkelijk was Kamal bekend van Voegbedrijf Zakhole, een bedrijf dat naam maakte in de Bollenstreek. Maar zoals bij alle succesvolle ondernemers, stond Kamal niet stil. Hij veranderde de koers van zijn bedrijf en Zakhole Steigerverhuur zag het levenslicht. Met een nieuwe focus op steigerverhuur bedient hij nu de gehele Bollenstreek via zijn website https://zakholesteigerverhuur.nl/.

 

 

Maar dat is niet het einde van Kamal’s ondernemingsverhaal. In aanvulling op steigerverhuur, is hij ook de drijvende kracht achter Pro-Gevelreiniging. Met diensten zoals Gevel Renovatie, Impregneren en Schoorsteen Renovatie bedient hij gebieden zoals Almere, Naarden, Bussum, Hilversum, Huizen, Laren, Blaricum en Vinkeveen via de website https://pro-gevelreiniging.nl/.

Wij hebben het voorrecht gehad om Kamal te ondersteunen in zijn reis van voegbedrijf naar steigerverhuur en gevelspecialist. We zijn trots dat we voor beide ondernemingen sterke, converterende websites hebben kunnen bouwen en deze hebben gekoppeld aan Adwords om een continue stroom van offerte-aanvragen te stimuleren.

Het is inspirerend om te zien hoe Kamal zijn bedrijven heeft weten te transformeren en te laten groeien. Hij blijft na meer dan 10 jaar nog steeds een tevreden klant. We kijken uit naar de verdere groei en succes van zowel Zakhole Steigerverhuur als Pro-Gevelreiniging. Dank je wel Kamal, voor je vertrouwen in onze diensten. Op naar de volgende 10 jaar! 🎉🥂