Mijn Account

3 tips om beter gevonden te worden in Google. Op de eerste plaats is het belangrijk dat de basis goed is van de website. Als de basis niet goed is betekent dat direct verlies in rang in Google. Er wordt gewerkt met een domein die waarde moet kunnen geven en dit doet Google ook. Hoe beter er gewerkt wordt met de volgende tips des te beter de plek wordt  in Google!

  1. Zorg ervoor dat plaatjes in het origineel niet groter zijn dan dat ze getoond worden op de website. De plaatjes worden dan zwaarder geladen en dit gaat ten kosten van de snelheid van de website. Google houdt van snelle websites!
  2. Het is ook van belang om aan plaatjes (afbeeldingen) een beschrijving te geven. Dit kan gedaan worden met ALT atribute. Dit is een stukje tekst waarbij verteld wordt aan Google wat er op het plaatje staat. Zo ziet Google goed of het plaatje mee weegt in waarde van het domein.
  3. Zorg dat de Headers (Titels) van de website goed zijn opgebouwd. Zo is H1 de belangrijkste titel op een pagina. Dit moet gaan over de pagina en mag maar 1 keer worden gebruikt. Zijn er  subtitels gebruik dan de h2.h3 en eventueel h4.

Dit zijn de drie tips die het goed doen om al sneller boven aan te komen in Google. Dan wordt de vraag gesteld hoe dit snel gecheckt kan worden? Daar zijn verschillende websites voor. Seositechekup is er 1 van. Daar komt direct een lijstje tevoorschijn en daar staan de bovenste onderdelen in vermeld en of ze goed zijn uitgevoerd. Indien er problemen zijn om het te verbeteren, vraag dan de webdesigner of neem contact op met ons. Wij staan altijd open voor vragen.