Mijn Account

Uren besparen met het beste online boekhouden & factureren software 2017!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=ZybMjPs3XjU[/embedyt]

Je weet dat boekhouden en facturen voor ondernemers een hele grote klus is als je zelfstandige bent. Ik heb hier de oplossing voor je gevonden namelijk E-boekhouden! Je kan dit zo geautomatiseerd maken met handige software van E-boekhouden. Heb vele online software geprobeerd zoals Moneybird, Exact, WeFact.

Maar alles wat ik vond daar misten weer iets, want als ik wat zoek dan moet het goed zijn en moet alles erin zitten. Hier een paar voorbeelden wat mijn eisen waren:

• Facturen online versturen
• Betaal link voor mijn klanten (automatisch)
• Eigen mail & factuur symbolen
• Inkomende facturen beheren
• Uren registratie
• Debiteuren beheer (Automatisch)
• Boekhouden ( Kwartaal afgiftes & afsluiter van jaar incl ICP Opgave)
• Grootboeken
• Erkend bij de belastingdienst
• Inkomende facturen uitlezen (Niks meer overtikken ? )
• Automatisch de bank inlezen
• Automatisch uitgaande en inkomende facturen koppelen aan de bank gegevens
• Rechtstreeks aangiftes versturen via de software
• Boekhouders die gekoppeld zijn aan het programma en bekend er mee zijn.
• Koppelingen met betaalproviders, banken en webshops

Zoals je ziet gaat echt bijna alles vanzelf en hoef je weinig nog zelf te doen. Dat is wat ik wil en denk vele ondernemers zoals jij hetzelfde erover denken. Daarom maak ik deze blog om je een zoektocht te besparen. Als je abonnementen heb zoals mij kan je deze ook maandelijks automatisch laten versturen.  Voor mij betekend dat 1 nieuwe klant toevoegen en verder klaar! Dit scheelt me allemaal zoveel tijd met de software e-boekhouden. In plaats na me werkzaamheden aan de boekhouding te zitten kan ik nu lekker genieten thuis bij me gezin of leuke dingen doen.

 

Klik op de functies voor meer informatie

–        Facturen sturen
–        Facturen ontvangen
–        Uren registratie
–        Debiteuren beheer
–        Aangiftes
–        Mutaties
–        Prijs
–        Gratis proberen

Facturen versturen

Facturen versturen met e-boekhouden is zo makkelijk. Je past je factuur aan met de bestaande sjablonen en voegt hier je bedrijf gegevens en logo aan toe.

 

Moet je zien wat voor resultaat je krijgt als je klanten een factuur binnen krijgen.


E-mail factuur


factuur

Facturen ontvangen

Factuur ontvangen in je mailbox? Stuur het door naar e-boekhouden en het wordt automatisch in gescand. Dus de bedragen worden afgelezen van je doorgestuurde factuur en wordt automatisch in je boekhoud pakket samengevoegd.

Heb je bonnetjes? Scan ze in met de E-boekhouden app en het wordt automatisch ook herkend en in je boekhouding geplaatst.

Dat is e-boekhouden!

Uren registratie

Werk je op basis van uren? Heel makkelijk je uren bijhouden via de app. Einde van de maand kan je ze met een klik op de knop omzetten naar facturen en worden ze automatisch verstuurd. Kan het nog makkelijker? Nee want alles gaat al automatisch.

Debiteuren beheer

Je kan in e-boekhouden gemakkelijk inzien wie er betaald heeft of niet. Ook kan je makkelijk zien wat je zelf al betaald heb of niet, omdat de betalingen herkend worden door e-boekhouden heb je hier duidelijk inzicht wat betaald is en niet.

 

Een klant niet betaald? Stuur met 1 knop herinneringen of 2 herinneringen op.  Daarna nog niet betaald? Stuur ze dan door naar een incasso bureau.

Aangiftes

Makkelijk en snel aangiftes doen bij de belasting. Herken je het nog dat je daar uren mee bezig was omdat je alles nog moest opzoeken. Bonnetje hier en een bonnetje daar. E-boekhouden maakt aangiftes doen stukken makkelijker en sneller. De bestaande inkomende en uitgaande facturen staat er al in dus dat is niet zoeken en wat nog open staat zijn mutaties die je 1 2 3  weg boekt. Je gaat naar mutaties en wat daar open staat boek je snel en eenvoudig weg. Daarna ga je naar aangifte doen en je verstuurd de aangifte die automatisch klaar staat. Dat is alles wat je hoeft te doen. Eventuele buitenlandse betalingen? ICP aangifte verstuur je ook rechtstreek via E-Boekhouden.


Aangifte

Mutaties

Mutaties wat er allemaal gebeurd. Inkomende facturen en uitgaande en ontvangen betalingen enzovoort. Alle mutaties wat hij herkent wordt automatisch weg geboekt.  Wat een beademing is dat.  Geen handwerk meer in de meeste gevallen. De enkele die open staan boek je even weg.

Prijs

Hoeveel tijd besteed jij aan boekhouden & factureren? 1,2,3 uur? Reken is voor jezelf uit hoeveel dat kost aan uren. 1 uur is bij mij 50 euro. Ik was altijd 3 bezig om me facturen en boekhouding te doen. Uitgerekend dus 150 euro per maand. Nu heb ik het pakket gekozen van E-boekhouden en ben ik een keer 30 min kwijt. Dus voor mij was het een winst van 125 euro per maand. De kosten voor het meest complete pakket is 25 euro p/m. Dus dat betekent 100 euro in me zak!

geldbesparen

Eerst proberen

Eerste maand is trouwens gratis ? Meld je hier aan voor de gratis proef maand zonder verplichtingen:

 

https://dt51.net/c/?si=8677&li=1396765&wi=287974&ws=blog&dl=ondernemers%2Fonline-boekhouden-factureren