Mijn Account

Facebook is een Community systeem.  community waar tegenwoordig iedereen op zit.  Facebook is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het sociale leven van Vele mensen.  Iedereen doet het bijna.

 

Facebook is heel erg persoonlijk en zo moet je ook communiceren op Facebook.  Het is echt een 2-kanaals communicatiesysteem.  Als je op Facebook wat plaats is de kans groot dat mensen er op reageren en het liken en delen.  Iedereen zit wel op Facebook al is het een simpele vuilnisman tot high end manager of directeur.

 

Daarom is het voor bedrijven heel erg belangrijk dat ze Facebook gebruiken.  Omdat er gewoon iedereen op zit kan je jouw doelgroep ook bereiken op Facebook.  Zonder enig moeite kan jij targets op de mensen die in jouw doelgroep vallen.  Alleen veel bedrijven doen het verkeerd om niet persoonlijk op Facebook te zijn.  Ze komen Alleen met verkoop berichten en doen verder niks op Facebook wat communicatie oplevert.  Terwijl Facebook heel erg sociaal is maken De meeste bedrijven het niet sociaal.