Mijn Account

Google Suite for work is voor ondernemers een effectieve tool om goed te kunnen werken.  Hierin kan je je mail beheren Plus je kunt gebruik maken van tools om documenten en Excel sheets te maken.  Je kunt Simpelweg documenten en bestanden delen en tegelijkertijd bewerken met anderen.

Je hebt geen Office meer nodig als jij Google Suite for work heb.

Google Suite for work werkt zelfde als de privé Gmail maar die je kunt dan simpel mailen met je eigen domeinnaam. Mark gesproken Beheer dit onder naar simpele pop en SMTP server.  Maar omdat het via Google gaat hoor je extra beschermd met de spam filters van Google zelf.  Wij zijn hier de beste.  Met Google Suite for work is het ook een groot verschil qua ruimte in plaats van privé Gmail.  In plaats van 15 gigabyte krijg je 30 gigabyte.  Dit kan je gebruiken voor je mail maar ook voor je Google documenten.

 

Als je Google documenten verstuurd naar en niet een Google gebruiker kunnen ze ook de bestanden openen via word of andere bestaande programma’s.  Alles is simpel te beheren op je computer maar ook op je mobiel.  Als je wat werkt op je computer wordt dat automatisch gesynchroniseerd op je mobiel.  Makkelijker werken kunnen niet.

 

Je krijgt een Google Suite for work account bij een Ultimate website pakket zonder meer kosten!