Mijn Account

Webdesign is het plaatje over je website.  Webdesign bepaald vormgeving van je website en hoe het eruit komt te zien als ze je website bezoeken.  Webdesign bepaalt hoe gebruiksvriendelijk je website is.  Het moet mobiel vriendelijk zijn en ze moeten de makkelijk en overzichtelijk doorheen kunnen bladeren zodat ze jou toe gaan uitvoeren.

 

De meest voorkomende fout is dat mensen een heel mooie grafisch geheel willen moet eigenlijk helemaal niet gebruiksvriendelijk is.  Ze maken wat nog nergens te zien is.  Maar als mensen voor de eerste keer op de website komen weten ze niet goed hoe ze door de website heen moeten komen.  Omdat het natuurlijk uniek is en nergens te vergelijken.

 

Unieke website in webdesign en vormgeving is lastig voor de gebruiker om doorheen te gaan.    Als het menu niet op een menu lijkt dan weten mensen ook niet dat het menu is.  Zo krijg je verwarring en krijg geen resultaat.  Witte zijn is niet het enige wat je nodig hebt voor een succesvolle website.  Er komt veel meer bij kijken.  Je hebt bijvoorbeeld een SEO specialist nodig En iemand die weet hoe je iemand kan dat te converteren naar klant.  Vele webdesign bureaus hebben dit niet standaard in hun bedrijf.  Wij gelukkig wel en helpen jou graag verder.